Wanneer is het juiste moment om te grillen om nieuwe kolen te recreëren?

Nina Hoekstra

de juiste tijd hangt af van hoe u kookt en welk soort vlees u zal roosteren. Om deze reden heb ik mijn eigen grilltest, een gids voor allerlei vlees gemaakt die bij de uw grill kunnen roosteren. Als u de volledige gids wilt lezen, kunt u het op mijn blog hier vinden. In deze gids, zal ik met u een lijst van gemeenschappelijke fouten die vele mensen wanneer het roosteren maken hoe te om hen en sommige uiteinden op te vermijden hoe te om uw het roosteren ervaring interesserend te maken delen. Als u niet in zeven haasten bent, kunt u aan de uiteinden overslaan, als u interessant bent, u kunt hen lezen. Uiteinden voor het Roosteren

1. Gebruik een goed hout voor de grill. Er zijn vele types van hout op de markt, en er zijn verschillende soorten te gebruiken hout, is het het meest meestal gebruikte hout houten van een berkboom, zoals kers, esdoorn en wilg, die een prachtig aroma hebben dat een diep aroma heeft dat om het even welk aroma van uw vlees aanvult. Sehen Sie auch den Zaad Tuin Testbericht an. Zeker ben dat u slechts kwaliteitshout voor uw grill koopt. Im Kontrast zu grill Test kann es darum merklich wirkungsvoller sein. Als u niet zeker bent, vraag bij een restaurant, maar probeer om het hout van de mensen te kopen wie wilt roosteren u met.

2. Kies op hoge temperatuur voor uw vlees. Een hout dat op hoge temperatuur heeft zal eerder het vlees en niet de opbrengst branden zo veel aroma. Het duurt ook langer voor het hout af te koelen en het duurt niet lang, zodat zou u een hogere temperatuur voor het vlees slechts moeten worden als u het in dat milieu kunt koken. Ik gebruik een lage temperatuur. Het idee achter dit is dat wanneer het hout afkoelt, het een natuurlijker en natuurlijk te gebruiken product wordt, en minder waarschijnlijk om hetzelfde aroma te branden of te veroorzaken wanneer het omhoog verwarmt. Zo als u een hout wilt gebruiken dat op hoge temperatuur is, moet het voor lang genoeg op hoge temperatuur zijn om u het aroma te geven u wilt. Als u een werkelijk hoge hitte krijgt, zult u niet het beste aroma krijgen. De reden die ik het „hout“ is heb gezegd omdat het werkelijk houten is. Het bevat heel wat voedingsmiddelen, enzymen, suikers, en water, die de hulp het voedsel het aroma geeft dat u wilt. Wanneer u een goed oud hout neemt en het bij een lage temperatuur gebruikt, zal het hout op hoge temperatuur zijn. Het is als het zetten van een kom vruchtensap in een microgolf. Als u te lang het kookt, zal het hoge hitte zijn, zodat zult u niet het goede aroma krijgen. Nochtans, wanneer u hout bij op hoge temperatuur gebruikt, zal het aroma van het hout lager zijn, maar het zal beter proeven. U te hoeven niet enkel om het hout te koken, maar te zet het in de oven voor een korte tijd. Daarom gebruik ik hout voor mijn grills, en ik houd van het aroma van hout. Ik gebruikte ook om hout als jong geitje te eten.