Wie schrijft?

Nina Hoekstra

In sociale media, kunt u me hier vinden: Facebook of hier: Twitter.

Mijn blog is een open en transparante plaats waar ik over het proces om vleeswaren te testen spreek. Dit betekent dat ik altijd de beste wetenschappelijke methodes gebruik en altijd probeer om de waarheid te vertellen. In dit geval, werd het vlees in deze blog wordt getest gemaakt van twee soorten rundvlees, een rundvleesklem (die wij afhalen een klemlapje vlees) en een rundvleesfilethaakwerk dat. Hier gaan wij over hoe spreken het vlees gekookt was. Ik begon door de rundvleesklem in kubussen te snijden. Ik verheugde me werkelijk op het ertoe brengen van mijn handen op dit vlees om het te testen.

Dit vlees is de soort die wij in Nederland op het tijdstip van deze blog verkopen. Het was verse besnoeiing en had een prachtig aroma, zodat was ik werkelijk opgewekt om deze smaaktest te maken.

Ik wilde altijd dit doen omdat het altijd pret is om dingen te testen dat ik geen tijd moet doorbrengen wanneer ik thuis ben maar geen grote genoeg keuken heb. Ik denk ook het een grote kans om aan mensen is te spreken en hen te helpen die perfecte grill voor hen vinden, zodat begon ik het!

Ik ben niet zeker als de andere mensen die deze blog lezen met me akkoord zouden gaan. Maar ik heb geen probleem met dat. Ik moet toelaten ik een zeer koppig persoon ben!

Zo tevreden, als u een nieuwe grill zoekt, deze blog een goede plaats zou moeten zijn om te beginnen! Er is overvloed daar van grote grills.

En me maak niet over het hebben van een het roosteren grill en één of ander soort voedsel ongerust dat met het gaat.

Kom enkel aan de keuken, controleer het en zeg hallo. Als u denkt heb ik verkeerd om het even wat gedaan, gelieve te vertellen me zodat kan ik hen ZO VLUG MOGELIJK verbeteren!

Als u geinteresseerd bent in wat u met het het roosteren grillweggevertje kunt kopen, de productpagina's controleren.

Mijn carrière

Toen ik school beëindigde werd lid ik van de National Geographic -Maatschappij en nu ben ik een deel van het Reisverhaalteam in Amsterdam waar wij de beste voedsel en reiservaringen documenteren.

Van wat houdt u over het roosteren? Ik houd van de geur van mijn het koken, maakt het me gelukkig. Het herinnert me eraan van hoeveel I-liefde mijn mamma. Ik denk die me gelukkig maak. Hebt u een favoriete grill? Het is moeilijk te kiezen. Ik zou de Weber-Ketel in het Metro van Krakau gebied zeggen. Wat is de beste schotel op een grill te eten? Dat hangt af van hoe uw stemming is. Mijn favoriet zou een hamburger met een kant van fijngestampte aardappels met kaas moeten zijn. Hoe kan ik een plaats aan grill vinden? Ga naar Metro van Krakau. Zij hebben een verbazende selectie van restaurants. Kan ik ergens anders met mijn vrienden en familie gaan? Als u wilt uitgaan, kunt u dat doen. U kon uw geluk met een open keuken ook proberen.

Mijn visie

Mijn hartstocht kookt met mijn familie, en de deze bloggrills is enige waar ik een goed heb kunnen krijgen terugkoppel van u kerels.

Ik doe al onderzoek over de ingrediënten en u kerels doet al werk voor me!

Deze manier kan ik mijn ervaringen met u delen. Ik houd van de verscheidenheid van opties u in uw grill wordt aangeboden en ik houd werkelijk van verschillende combinaties te proberen. Er zijn daar heel wat verschillende grillopties en het is een goede reden waarom wij de beste willen proberen om een grote maaltijd te maken. Ik houd werkelijk van het idee van het kunnen verschillende aroma's in onze maaltijd hebben zodat ik van één meer schotel kan genieten dan ik reeds eet. De grill helpt me ook in het genieten van de van verschillende texturen dat ik aan het hebben en de verscheidenheid in elk voedsel word gebruikt.